Golvslipning Linköping

Allt inom städning |

Golvslipning

Skonsam golvslipning i Linköping och Norrköping

Vi kan ta hand om ditt gamla trägolv och ge det ny glans! Vid sidan av våra städtjänster så utför vi även golvslipning och annan golvvård.

Intresserad av offertförslag eller mer information om våra tjänster inom golvvård i Linköping och Norrköping med omnejd? Välkommen att kontakta oss redan idag så återkommer vi snarast möjligt.

Golvvård som förlänger golvets liv

Vi har kunskaper och erfarenhet – och moderna slipmaskiner med hög effekt – för att kunna utföra golvvård som ger ditt golv ett längre liv. För vem älskar inte ett gammalt vackert trägolv? Men även om trägolv ofta får mer patina och skönhet med tiden så kan slitaget bli väldigt hårt, särskilt om det handlar om ett kontor där många sliter på golvet, eller en bostad med barn och husdjur.

Det bästa är att med dagens teknik går det utmärkt att slipa kvalitativa trägolv i stort sett hur ofta som helst. Ett trägolv behöver ett ansiktslyft då och då – låt oss göra en golvslipning så behöver du inte köpa nytt. Vi utför golvslipning och golvvård av alla slag, från enklare slipning av parkett till större jobb i exempelvis offentliga lokaler. Våra priser är låga (glöm inte RUT-avdraget för privatpersoner) och ser till att utnyttja tiden maximalt!

Erfarenhet och säkert handlag

För att lyckas fullt ut med en golvslipning så krävs det erfarenhet och ett säkert handlag. Vi slipar ditt golv utan att slipa ned det för mycket eller att skada golvet eller några intilliggande snickerier.

Men det räcker inte med att slipa golvet med jämna mellanrum – det måste tas hand om också. Vi utför alla former av golvvård som hjälper ditt golv att hålla sig i toppskick. Oljning, betsning och så vidare – vi har kunskaperna som gör att vi hittar rätt behandling just till ditt golv. Vi kan även städa ditt golv med skonsamma och miljövänliga metoder. Låt oss utföra golvvård i din bostad eller affärslokal i Norrköping eller Linköping – vi ger ditt golv en längre hållbarhet och höjer värdet på hela fastigheten.

Välkommen att kontakta oss redan idag för golvslipning och golvvård. Vi hör snabbt av oss!

Golvslipning som ger ditt trägolv ny glans