Flyttstädning Linköping

Smidig och noggrann flyttstädning i Linköping

Låt oss underlätta din flytt genom att utföra en riktigt noggrann flyttstädning. Anlitar du oss så slipper du anmärkningar och tidsödande omstädningar. Låt oss hjälpa dig att gå vidare med livet i ditt nya hem!

Vi har lång erfarenhet av att utföra flyttstädning och andra städtjänster och kan garantera ett väl utfört arbete. Vi är dessutom alltid måna om att ha en nära dialog med våra kunder.

Vi gör din flytt till en bättre upplevelse

En flytt är oftast en inspirerande och rolig händelse, men det är lätt att flytten tar mycket tid och energi. För att orka satsa mer krut på själva flytten och planeringen av det nya livet, komma i ordning i den nya bostaden, packa upp möbler, säga upp abonnemang och så vidare så kan det vara skönt att låta en utomstående ta hand om flyttstädningen.

Eftersom man ska lämna över sin bostad till en ny ägare så är det ett petigt jobb som kan ta mycket tid, särskilt om man inte är en erfaren städare. Anlitar du oss för en flyttstädning i Linköping så kommer du att få valuta för pengarna och mer energi över.

flyttstädning linköping

Flyttstädning i Linköping med fasta rutiner

Våra utbildade och erfarna städare har väl inarbetade rutiner och arbetar tidseffektivt vilket gör att du får ut mer för pengarna. Inte minst med tanke på RUT-avdraget som man kan använda när det handlar om flyttstädning. När vi utför en flyttstädning i Linköping så arbetar vi efter en detaljerad checklista för alla rum, inklusive badrum, kök och tvättstuga. En flyttstädning är mycket mer än att bara dammsuga och svabba golven, här handlar det om att göra riktigt rent i alla hörn.

Du besiktigar städningen

Köparen besiktigar städningen och vi justerar fel och eventuella missar så snabbt som möjligt och givetvis utan extra kostnad.

Intresserad av en flyttstädning i Linköping? Kontakta oss så återkommer vi med ett offertförslag.

Vi gör din flytt till en trevlig upplevelse