Hemstäd

Städhjälp Linköping – låt ditt hem vara en fristad

Hemmet ska vara en fristad där man kan det lugn, umgås med familjen och hämta nya krafter.

Känns det inte riktigt så? Har du svårt att hinna med städningen med resultat att dammråttorna samlas i hörnen och det känns ofräscht därhemma? Eller tar städningen så mycket tid och kraft att du inte orkar med annat? Du kan vara lugn – hos oss kan du få den städhjälp du behöver. Vi erbjuder hemstäd i Linköping med omnejd – alltid med ett rent och fräsch resultat.

Hör av dig till oss redan idag så kan vi inleda ett städabonnemang som förenklar ditt liv!

RUT-avdragsgillt hemstäd

Om du behöver hjälp med städningen av hemmet så är vi rätt firma för dig – vi har gett otaliga kunder i Linköping ovärderlig städhjälp. Till mycket bra, RUT-avdragsgilla priser dessutom!

Anlitar du oss för hemstäd så får du en garanterat hög kvalitet, engagerade städare och en säker nyckelhantering. Med oss kan du känna dig trygg i alla lägen.

Vi tillhandahåller allt städmaterial själva och använder ekologiska, miljövänliga och återvinningsbara produkter. Inga andra kostnader tillkommer – vi lovar att du inte drabbas av några otrevliga överraskningar på fakturan.

Detta ingår i vår tjänst för hemstäd:

I hela bostaden:

Vi dammsuger och våttorkar golv. Fria ytor och möbler torkas av. Vi rengör lister, socklar och dörrar. Skåp, hyllor och tavlor dammtorkas på utsidan.

I köket:

Här gör vi en gedigen rengöring av det mesta: diskbänk, spis, kaffebryggare och andra köksredskap. Kyl och frys rengörs utvändigt. Köksfläkt och diskmaskin rengörs också utvändigt, dock ej bakom. Ugn och micro rengörs både in- och utvändigt.

Badrum och tvättstuga

Handfat, badkar, golv, toalettstol, dusch rengörs. Tvättmaskin och torkskåp rengörs utvändigt.

Tryggt och säkert hemstäd

Anlitar du oss så behöver du inte offra värdefull tid på att röja hemma. Varför göra det när det finns professionell städhjälp på nära håll? Detta är inte minst viktigt med tanke på hygien och hälsa. Bakterier får fäste i smutsen, vilket kan leda till allergier och sjukdomar. Ett väl genomfört hemstäd ökar inte bara trivseln – det ger dig och din familj bättre hälsa också.

Vi är ett mycket pålitligt och kunnigt städbolag som behandlar ditt hem som om det vore vårt eget. Vår städhjälp har heltäckande försäkringar och garantier.

Välkommen att kontakta oss redan idag för hemstäd! Vi är din kunniga och trygga städhjälp i Linköping.

Klockrent hemstäd - RUT-avdragsgillt