Mjölby / Motala

Kompetent flyttstädning i Mjölby och Motala

Vi gör din flytt enklare genom att ta hand om städningen. Anlitar du oss för flyttstädning i Mjölby eller Motala så kommer du slippa anmärkningar efter inspektionen och jobbiga omstädningar.

Låt oss ta hand om flyttstädningen så att du kan fokusera på ditt nya liv! Kontakta oss redan idag för mer information och offertförslag.

Proffsig flyttstädning till bra priser

Vi tar alla våra uppdrag på samma stora allvar – allt för att uppehålla vårt goda rykte. Detta gör man bara på ett sätt: med mycket nöjda kunder, mycket hög servicegrad, konkurrenskraftiga priser och en professionellt utfört flyttstädning in i minsta detalj.

Anlitar du oss så kan du känna dig trygg i att du inte behöver lägga tid på något annat än din nya bostad. Vi har det engagemang, expertis och erfarenhet som behövs för att utföra den här typen av städuppdrag. Vi har utfört många flyttstädningar i Mjölby och Motala med omnejd – är du intresserad av referenser kan vi ordna det. Nöjda kunder är alltid den bästa reklamen.

flyttstädning linköping

Vi arbetar enligt detaljerad checklista

Vi utför alltid en flyttstädning enligt en detaljerad checklista för att det ska bli så bra som möjligt. Vi rengör golv, dörrar och öppna ytor och putsar fönster, Skåp, garderober, hyllor med mera rengörs. I badrummet genomför vi en komplett rengöring som inkluderar badkar, dusch, handfat med mera. I köket djuprengör vi frys, kylskåp, ugn och andra vitvaror. Fönsterbänkar, element och synliga element rengörs dessutom noga. När vi utför en flyttstädning kommer det att vara rent i alla hörn.

Välkommen att kontakt oss redan idag så kan vi utföra en flyttstädning i Mjölby eller Motala.

Vi städar så att du kan fokusera på roliga saker