Kontorsstäd

Kontorsstäd med kvalitetsgaranti

Blir det aldrig riktigt rent på kontoret? Är personalen missnöjd med städningen och arbetsmiljön? Gör din nuvarande städfirma inte ett bra jobb?

Välkommen att kontakta oss – vi är en erfaren och välrenommerad firma inom kontorsstäd i Linköping med omnejd. Kontakta oss redan idag så kan vi boka ett första möte! Vi håller dammråttorna borta på kontoret med miljövänligt EKO-städ.

flyttstädning linköping

Ett fräscht och rent kontor skapar trivsel

Vi är företaget för dig som söker en ny partner för företagsstäd i Linköping. Vi erbjuder högkvalitativt kontorsstäd, miljö- och kvalitetscertifierat.

Att det är viktigt att ha ordentligt städat på kontoret för att alla ska trivas kan tyckas vara en självklarhet – men ändå är det långt ifrån alla kontor som är tillräckligt rena och fräscha. Vi har genom åren arbetat med företag som har moderna och tjusiga kontor på fina adresser – men städningen har varit så dålig att personalen blivit sjuk med hög frånvaro som följd. Ligger det dammråttor i hörnen och avlagringar i handfatet på toan så kommer missnöjet att spridas på kontoret. Och inte ser det bra ut när kunder eller samarbetspartners kommer på besök.

Det är bara några av anledningarna till varför varje företag måste ta det här med kontorsstäd på allvar. Anlitar du oss så kan du tryggt luta dig tillbaka förvissad om att städningen kommer att vara tillräcklig.

Kvalitetssäkrat företagsstäd i Linköping

Vi arbetar enligt en checklista och arbetar sig igenom kontoret rum för rum. Kontorslandskap, kök, mötesrum, toaletter – vi missar inga utrymmen när vi utför företagsstäd.

Vi arbetar alltid hårt för att vår städning ska utföras med så liten miljöpåverkan som möjligt – helt i Greta Thunbergs andra. Vi använder oss av miljömärkta verktyg och produkter – resultatet blir mins lika bra med mindre miljöpåverkan.

Ett städföretag med familjevärderingar

Välkommen till ett städföretag som bygger verksamheten på stor erfarenhet av service kombinerat med stor erfarenhet. Vi vill genom våra lokalvårdstjänster ge våra kunder chansen att ta hand om sig själva. Vi arbetar alltid hårt för att du ska bli nöjd med städresultatet och städar om när vi inte har räckt ända fram.

Vi utför städtjänster åt såväl privatkunder som företag inom privat och offentlig sektor. Våra uppdrag är ansvarsförsäkrade och vi arbetar miljövänligt med återvinningsbara produkter och rengöringsmedel i så hög grad som möjligt. Vi är noga med ergonomin och våra medarbetare ha alltid tillgång till kvalitativ utrustning.

Boka kontorsstäd redan idag

Boka ett första tillfälle för kontorsstäd redan idag! Det går bra att boka in en provstädning. Vi kan sätta oss ned och gå igenom vilka behov och önskemål dina företag har.

Varmt välkommen att kontakta oss – låt oss bli din partner inom kontors- och företagsstäd i Linköping.

Rent och fräscht på jobbet!