Fönsterputs

Släpp in ljuset med proffsig fönsterputs

Släpp in ljuset och låt oss putsa dina fönster! Vi utför fönsterputs åt företag och privatpersoner i Linköping med omnejd. Garanterat rena fönster med miljövänliga metoder.

Kontakta oss redan idag för en uppfriskande fönsterputs.

fönsterputs linköping

Alla fönster blir skitiga med tiden

Med tiden så blir alla fönster smutsiga och mörkret sprider sig i hemmet eller på kontoret. Dessutom är det viktigt att ta hand om fönstren så att de håller sig så långt som möjligt. Smuts, regn och snö kan i långa loppet orsaka repor och andra skador på glaset.

Nyputsade och skinande rena fönster ger ett härligt ljus! Låt oss genomföra en effektiv och noggrann fönsterputs så kommer hela bostaden eller kontoret att kännas fräscht för en lång tid framöver. Och du slipper göra det själv, men allt det kan innebära av hårt arbete och höga höjder.

Möt våren med fönsterputs i Linköping

När solljuset träffar ett fönster så ser man hur smutsigt det är. Det är ingen tillfällighet att fönsterputs oftast genomförs på våren. Men hur ofta man behöver putsa fönstren beror förstås på flera olika omständigheter. Är det tung trafik utanför så blir fönstren snabbt skitiga och gråa och om solen står på ofta så syns smutsen så mycket tydligare.

Oavsett hur ofta du har behov av fönsterputs så kan du anlita oss – vi kommer ut till dig och får dina fönster att glänsa igen! Vi arbetar med miljön i fokus – bara miljövänliga produkter får godkänt av oss. Det är EKO-stämplat fönsterputs som gäller.

RUT-avdragsgillt för privatkunder

Är du privatkund? Då har du rätt att utnyttja det populära RUT-avdraget där du kan dra av 50 procent av arbetskostnaden. Vi gör avdraget på fakturan för att du ska få en riktigt prisvärd tjänst utan något extra administrativt arbete.

Vi pustar självklart även fönster på kontor, i skyltfönster och andra affärslokaler. Med fräscha skyltfönster så blir det betydligt lättare att locka kunder till butiken.

Välkommen att kontakta oss redan idag –låt oss bli din professionella och pålitliga partner för fönsterputs i Linköping. Fyll i formuläret här så återkommer vi så fort som möjligt!

Se ljuset och låt oss putsa dina fönster